Kjo pyetje ka disa përgjigje dhe cilësohet si pyetja e dytë më e pyetur nga personat që vuajnë nga dhimbja e kyçeve. Disa shkatarë të dhimbjes së kyçeve janë: 

Artriti 

Osteoeartriti 

Artriti reumatoid 

Ostoperoza 

Sindroma e dhimbjes femorale të patellës  

Dhimbja e kyçeve duket sikur nuk mund të trajtohet, por vetëm përkeqësohet me kalimin e kohës. 

Nuk ka shumë rëndësi cili është shkaktari I dhimbjes së kyceve tuaj, e rëndësishme është të dini që dhimbja e kyçve mund të shërohet, ka kaq metoda të reja sot që trajtojnë atë.

Ne nuk dimë cili është shkakatri I dhimbjes së kyçeve tuaj, por ju mund të na tregoni për gjendjen tuaj dhe ne do iu dërgojmë sugjerimet tona. 

Pergjigje nga dermatologu