Rreth 50% e njerzëve që vuajnë nga myku në trup, bjënë të njëjtën pyetje, pa marrë parasysh moshën apo gjininë. 

Ka shumë simptoma të prekjes nga myku, më të zakonshmet janë: 

Lotim I syve 

Alegji 

Rrjdhje hundësh 

Kruajtje  

Vështirësi në frymëmarrje. 

Të gjitha këto simptoma nuk duhet t iu bëjnë të shqetësoheni apo dhe të dekurajoheni, pasi myku mund të largohet nga trupi juaj nëse ju ndiqni hapat e duhur. 

Ne nuk e dimë cilat nga simptomat e mësipërme keni ju, por ju mund të na tregoni gjendjen tuaj dhe do t iu sjellim sugjerimet tona. 

Pergjigje nga dermatologu