Keto jane disa keshila per psoriazen: Mbani lëkurën tuaj të hidratuar,  qetësojeni veten me banja të ngrohta,  kujdes me rrezet e diellit,  reduktoni stresin,   vishni rrobat e duhura,  mundohuni të mos gërvishteni, ndaloni pirjen e duhanit dhe kufizoni alkoolin.