Psoriaza përkeqësohet me afrimin e natës, duke shkaktuar acarim dhe kruajtje. Ja pse psoriaza përkeqësohet gjatë natës. Shumë prej jush përballen me shqetësimin absolut të përballjes me psoriazën e lëkurës, duke menaxhuar lëkurën me luspa dhe të thatë, shumë herë ajo përkeqësohet gjatë natës.