Ushqyesit kryesorë i mbajnë venat tuaja të forta dhe fleksibël jane:
Ushqim i pasur me bioflavonoid,  xhinko biloba Selino çokollate e zezë,  fibra,  avokadot,  rozmarina,  vitaminë C, domate,  agrumet,  shegë,  hudhra.