Kjo është një nga pyetjet më të shpeshta që rreth 55% e personave që vuajnë nga rënia e flokëve bëjnë.  Rritja sërish e flokëve, kur keni vuajtur apo vuani nga rënia e flokëve, mund ti u  duket sikur  kërkon shumë kohë dhe është shumë e vështirë. Mbase disa edhe mendojnë që është pothuajse e pamundur. 

 Pavarsisht vështirësive , për flokët tuaj ka ende shpresë. Përdorimi I produkteve të duhur, efektivë dhe me përmbajtje bimore flokët tuaj mund të rigjenerohen sërish dhe të jenë të shëndetshëm si më parë. 

Nese keni nevojë për ndihmë dhe nuk dini ku të drejtoheni, na shkruani e na shpjegoni më shumë për gjendjen tuaj dhe ne do t iu vimë në ndihmë me sugjerimet tona. 

Pergjigje nga dermatologu