Kjo mund të cilësohet si një ndër pyetjet më të vështira për celulitin. Celuliti mbase nuk mund të largohet përgjithmonë dhe ndoshta as nuk mund të zhduket përgjithnjë. Në shumicën e rasteve kjo është ajo ç ka mund të ndodhë.

Por celuliti mund të mbahet nën kontroll, ndaj merrni zemër pasi mbajtja nën kontroll e tij mund të çojë në largim të plotë të tij, sot ekzistojnë kaq shumë mjete që mund të jenë zgjidhja e problemit tuaj. 

Nëse ju po përballeni me problemin e celulitit, ju lutem na shkruani dhe na tregoni më shumë detaje, dhe ne do iu dërgojmë sugjerimet tona. 

Pergjigje nga dermatologu