Edhe pse mund të mendoni se jeni në një moshë të re, në fakt kjo është mosha ku simptomat e para të dhimbjes së kyçeve shfaqen. Mosha midis 30 dhe 60 vjec është mosha kur fillon dhimbja e kyçeve. 

Ky fakt nuk ka pse t iu lërë të pashpresë, pasi me rrjedhën që po kalon shoqëria e sotme dhimbja  e kyçeve nuk është më një rast I pashpresë. 

Ju  lutem na shkruani për situatën tuaj dhe ne do iu sjellim sugjerimet tona. 

Pergjigje nga dermatologu