Kjo cilësohet si pyetja e parë që personat që vuajnë nga psoriasis, bëjnë. Ndonjëherë psoriasis është një sëmundje që zgjat gjatë gjithë jetës. Ndonjëherë ajo largohet dhe rikthehet sërish. 

Por nuk ka asnëj arsye që ju të dekurajoheni, pasi me trajtimin e duhur dhe me këshillat e duhura ju do të shikoni përmirësim në gjendjen tuaj. 

Ju mund të na shkruani për situatën tuaj, ne do t iu dërgojmë këshillat e duhura dhe sugjerimet tona sa më shpejt që të jetë e mundur. 

Pergjigje nga dermatologu