Rënia e flokëve  duket ndonjëherë shumë e veshtirë për tu shëruar dhe për tu trajtuar.  Megjithëse në treg ekzistojnë shumë suplemente dhe produkte kundër rënies së flokëve, në fakt shumë pak prej tyre kanë vërtet rezultat. Madje ndonjëherë mbase duket shumë e vështirë të gjesh një produkt që ndihmon në rritjen e flokëve. 

 Kjo nuk do të thotë që ju duhet të humbisni shpresën. Marrja e informacionit të duhur ju dërgon dhe drejt produktit të duhur që do t iu ndihmojë kundër rënies së flokëve.  Ju mund të jeni vetëm një informacion larg produktit që do ti japë zgjidhje problemit tuaj. 

Mbase ju jeni duke kërkuar për një produkt efikas, por nëse ju na shkruani e na tregoni për gjendjen tuaj ne do t iu sugjerojmë produktin që ju keni nevojë të përdorni.

Pergjigje nga dermatologu