Psoriasis është e vështirë për tu kuruar, madje në shumicën e rasteve mund të duket sikur nuk ekziston një kurë për trajtimin apo shërimin e saj. Mund të duket sikur ju nuk mund të bëni asgjë për të aritur shërimin prej saj. 

Por, sot më shumë se kurrë më parë ekzistojnë kaq shumë mënyra dhe kura që me këshillimin e duhur çojnë dhe në shërimin nga kjo sëmundje. 

Sido që të jetë situata juaj, ju mund të na shkruani, ne do t iu dërgojmë sugjerimet tona. 

Pergjigje nga dermatologu