Shumë persona mendojnë se nëse dobësohen, atëherë celuliti I tyre largohet, por mbase nuk ndodh kështu. Sado që ju mund të bini në peshë, në shumë raste celuliti nuk largohet dhe vazhdon të mbetet në trupin tuaj. 

Por kjo s do te thotë që ju duhet të dekurajoheni dhe të mendoni negativisht për problemin tuaj, pasi sado të duket si e pamundur largimi I plotë I celulitit, sot çdo gjë është e mundur. Ne jetojmë në një shoqëri që ka bërë të mundur shumë gjëra dhe mbase ka bërë të mundur dhe largimin plotësisht e celulitit. 

Na shkruani e na tregoni më shumë për gjendjen tuaj dhe ne do të përpiqemi t iu japim disa nga sugjerimet tona që mund t iu ndihmojnë. 

Pergjigje nga dermatologu