Kjo pyetje është ajo që shqetëson shumicën e njerzëve që kanë problemem me celulitin. Celuliti e bën sipërfaqen e lëkurës tuaj të duket me gunga dhe të gërvishtur, ose të duket e zbehur. Në fakt duket sikur shëndeti dhe celuliti janë të lidhur ngushtë me njëri –tjetrin, por ju mund të jeni të shendetshëm dhe të keni celulit. 

Sado I vështire duket problemi I celulitit ju nuk keni pse shqetësoheni. Celuliti mund të reduktohet, mbase ju duhen vetëm disa informacione më të detajuara, dhe ju mund të reduktoni ndjeshëm celulitin në trupin tuaj. 

Nëse celuliti është problemi juaj, ju mund të na shkruani dhe do t iu dërgojmë sugjerime dhe informacionet tona për gjendjen tuaj. 

Pergjigje nga dermatologu