Kjo është pyetja e parë e të gjithë personave që vuajnë nga dhimbja e kyçeve. Në fakt dhimbja e kyçeve duket si një sëmundje apo problem qe nuk ka një kurë për të lehtësuar dhimbjen. 

Megjithatë, ju nuk keni pse ndjeheni të dekurajuar, pasi duke marr informcione të sakta ju do të arrini të gjeni dhe kurën për të lehtësuar dhimbjen dhe për ta larguar atë gjithmonë. 

Nëse dëshironi ju mund të na shkruani për gjendjen tuaj dhe ne do të përpiqemi sa më shpejt të jetë e mundur t iu sjellim sugjerimet tona. 

Pergjigje nga dermatologu