Kjo është ndër pyetjet e para që çdo person që vuan nga variçet, pyet apo bën. Zakonisht variçet mund të përkeqësohen me kalimin e kohës dhe gjendja e tyre mund të përkeqësohet akoma dhe më shumë.  

E gjithë kjo gjendje nuk ka pse t iu lërë të pashpresë dhe të shqetësuar, ju mund të mos e dini po mbase sot, duke marrë këtë informacion ju mund të jeni duke marrë shërimin nga variçet. 

Nese doni sugjerimet apo këshillat tona, na shkruani dhe na tregoni për gjendjen tuaj dhe ne nuk do të vonojmë t iu japim përgjigjet tona. 

Pergjigje nga dermatologu