Nuk dihet nëse myku në lëkurën tuaj mund të largohet përfundimisht  apo të rikthehet sërish. Në disa raste ai largohet përfundimisht dhe në disa raste të tjera mund të qëndrojë në lëkuër përgjithmonë. 

Sido që të jetë, nuk ka arsye për tu shqetësuar, pasi duke ndjekur trajtimin e duhur dhe duke kërkuar informacionin e duhur për këtë trajtim ju do të mund të shpëtoni përgjithmonë nga myku në trup. 

Na tregoni më shumë detaje për gjendjen tuaj dhe sa më shpejt të jetë e mundur ne do t iu dërgojmë këshillat dhe sugjerimet tona. 

Pergjigje nga dermatologu