Kjo është një nga pyetjet që tremb dhe frikëson gratë që e vuajnë problemin me rrudhat. Në fakt rrudhat mund të rikthehen, nëse ju e neglizhoni kujdesin për fytyrën tuaj atëherë është dhe shumë më e lehtë që rrudhat të rikthehen përsëri. 

Ashtu siç është e mundur që rrudhat të rikthehen, ashtu është shumë e mundshme që ju ti largoni rrudhat përfundimisht. Patjetër që me këshillat e duhura dhe kujdesin e duhur për fytyrën ju mund të shmangni rikthimin e rrudhave. 

Mbase rrudhat në fytyrën tuaj janë rikthyer ju lutem na shkruani për gjendjen tuaj, ne do t iu tregojmë sugjerimet sa më shpejt të jetë e mundur. 

Pergjigje nga dermatologu