Ashtu si në cdo sëmundje tjetër dhe në dhimbjen e kyçeve stresi është një faktor ndikues. Sa më shumë të stresoheni aq më shumë do të përkeqësohet dhimbja juaj  e kyçeve. Me ndikimin e stresit dhimbja e kyçeve mund të cilësohet shumë e vështirë. 

Por, pavarsisht stresit për gjendjen tuaj ka ende shpresë, ju sot mund të jeni duke marr informaconet e duhura qe do të trajtojnë dhe e largojnë dhimbjen e kyçeve. 

Na shkruani, ju lutem dhe na tregoni për gjendjen tuaj, ne do t iu dërgojmë të gjitha sugjerimet tona sa më shpejt të mundemi. 

Pergjigje nga dermatologu