Shumë janë duke provuar çdo lloj mënyre për të trajtuar rrudhat, por duket sikur edhe nga përdorimi I mjeteve natyrale trajtimi I rrudhave paraqiet shume I ndërlikuar dhe sikur nuk arrihet. Në fakt nuk dihet sa efekt kanë vërtet këto mjete natyrale. 

Por kjo nuk do të thotë që ju duhet të humbni shpresën pasi rrudhat edhe pse duken te komplikuara, po mund të trajtohen. Ndërgjegjësimi juaj sot është hapi I parë për trajtimin e tyre.  Dhe sot me informaconet që do të merrni, keni gjetur një rrugëzgjidhje për rrudhat tuaja.

Na shkruani për gjendjen tuaj dhe ne do iu dërgojme sugjerimet tona.  

Pergjigje nga dermatologu