Variçet jane tepër të komplikuara për tu shëruar, madje me moshën gjendja e tyre mund të përkeqësohet dhe disa edhe mendojnë që shërimi I tyre nuk është më I mundur. 

Ëshët e vërtetë që me kalimin e moshës variçet përkeqësohen, por jo shërimi prej tyre është I pamundur. Duke marrë informacionin e duhur ju do të arrini të gjeni rrugën drejt shërimit prej tyre. 

Ju mund të na shkruani mbi gjendjen tuaj dhe ne do t iu dërgojmë sa më shpejt të mundemi sugjerimet tona. 

Pergjigje nga dermatologu