Kjo është pyetja më e shpeshtë e të githa grave që vuajnë nga celuliti. Një dietë jo e shëndetshme dhe mos të paturit aktiviet fizik e përkeqësojnë celulitini dhe e bëjnë gjendjen tuaj mbase më të vështirë. Celuliti në fakt duket sikur është shumë i lehtë për tu përkeqësuar se sa për tu përmirësuar.

Sado I ndërlikuar të jetë problemi I celulitit, ju nuk keni pse humbisni shpresën për problemin tuaj. Mund të iu duhet vetëm pak më shumë, informacion I duhur dhe mund të keni gjetur zgjidhjen e celulitit. 

Ju mund te na shkruani për gjendjen tuaj dhe ne do te përpiqemi t iu kthejmë një pergjigje sa më shpejt. 

Pergjigje nga dermatologu