Mund të themi që lagështia është faktori kryesor që çon në përkeqësimin  e mykut në trupin tuaj.  Në fakt myku nëse përkeqësohet mund të duket sikur është shumë I vështirë për tu larguar nga trupi juaj. 

Por nuk keni asnjë arsye pse të jeni të pashpresë për gjendjen tuaj, sot ka kaq shumë mënyra që ndalojnë në përkeqësimin e mykut në trup dhe ndihmojnë në shërimin prej tij. 

 Ju lutem na tregoni më shumë për gjendjen tuaj dhe ne do t iu japim sugjerimet tona përsa I përket gjendjes suaj. 

Pergjigje nga dermatologu