Myku në lëkure është kthyer në një problem dhe shqetësim serioz.

Në fakt ka shumë faktorë që  shkatojnë myk në lëkurën apo trupin tuaj, por shaktarët kryesorë mund të konsiderohen: 

Lagështia e tepërt 

Dietë me shumë maja 

Reagimi I lëkurës nga infeksione 

Por gjendja juaj nuk është një gjendje e pashpresë ose një gjë e pamundur. Shoqëria  e sotme është një shoqëri e gjërave të mundura, ndaj me teknologjitë e sotme nuk keni pse shqetësoheni. 

Ne nuk e dimë shkaktarin që iu ka shkatuar ju myk, por na tregoni për gjendjen tuaj dhe ne do t iu dërgojmë sugjeriemt tona. 

Pergjigje nga dermatologu