Rënia e flokëve, në vetvete është  delikate. Dhe kur vjen puna tek trajtimi apo parandalimi I saj, ajo duket edhe më e komplikuar dhe ndoshta për ju duket si e pamundur. Duhen ndjekur vërtetë këshilla nga ekspertë të fushës që të  mund të dish çfarë të bësh për ta trajtuar dhe parandaluar atë. Disa herë ajo që duket e ndërlikuar rreth rënies së flokëve, është koha  e trajtimit të saj. 

Asgjë nuk është e pamundur, sigurisht që ju mund të parandaloni përkeqësimin e rënies së flokëve tuaj, duke ecur dhe duke marrë hapa të sigurt dhe të këshilluar nga ekspertet.  Me kërkimet e bëra sot, çdo gjë arrihet.  

Nëse je dikush që po kërkon ndihmë për këtë problematikë mund të na shkruash dhe ne do të të sugjerojmë se çfarë mund të bëni. 

Pergjigje nga dermatologu