Ka shumë faktorë që ndihmojnë në luftën e grave me celulitin. Por në fakt duket sikur asgjë nuk mund ta zhdukë atë plotësisht, ka shumë këshilla që duhen ndjekur por përsëri lufta me celulitin duket e humbur për gratë që vuajnë nga ai. 

Por kjo s do të thotë që jeni në një situatë të pashpresë. Lufta me celulitin mund të fitohet, sot ndoshta mund të zbuloni çfarë iu duhet për të larguar celulitin. 

Na tregoni më shumë detaje për situatën tuaj me celulitin dhe ne do të jemi të gatshëm për t iu dhënë sugjerimet tona. 

Pergjigje nga dermatologu