Kjo është një pyetje shumë e kërkuar nga shumë persona që vuajnë nga myku në trup. Më së shumti nga myku në trup shkaktohen alergji të shumta, por mund të ketë raste që shkakton edhe probleme me astmën. 

E gjithë kjo gjendje nuk ka pse t iu shqetsojë dhe të humbisni shpresën për problemin tuaj. Ju tashmë e keni marrë një hap drejt shërimit duke kërkuar informacion. 

Nëse dëshironi sugjerimet tona na shkruani mbi gjendjen tuaj dhe ne do iu kthejmë përgjigje sa më shpejt të mundemi. 

Pergjigje nga dermatologu