Ky nuk është vetëm problemi juaj, por I shumë grave që përballen me këtë fenomen në fytyrën e tyre.  Zakonisht shkaktari kryesor I rrudhave konsiderohet plakja e fytyrës, ku fytyra humbet elasticitetin e saj dhe nuk mundet më të prodhojë kolagjenin që I nevojitet. Por ka dhe faktorë të tjerë që ndikojnë në daljen e rrudhave në fytyrë siç janë; 

Gjumi 

Stresi 

Ekspozimi në diell 

Pirja e duhanit 

Ndotja mjedisore 

Duket e veshtirë të heqësh përfundimisht rrudhat në fytyrë, por në fakt asgjë nuk është e pamundur, as heqja e rrudhave. Mbase sot  ju me prishjen e mendësisë që rrudhat nuk hiqen më, po hyni në rrugën e largimit të tyre. 

Rrudhat në fytyrën tënde mund këne disa shkaktarë, por ju mund të na shkruani nëse e keni këtë problem dhe ne  do te iu japim sugjerimet tona rreth problemit tuaj. 

Pergjigje nga dermatologu