Kjo eshte ndoshta nje nga pyetjet me te veshtira per ti dhene nje pergjigje persa I perket renies se flokeve. Ne shumicen  e rasteve,  renia e flokeve është e përkohshme pasi zgjat përafërsisht 100 ditë  dhe flokët tuaj pritet të rriten përsëri dhe të rifitojnë vëllimin e tyre brenda dy muajsh. Por,  ka dhe raste kur humbja  e perkohshme mund te coje ne renie te perhershme flokesh.  

Por kjo nuk do te thote qe duhet te frikesoheni apo shqetesoheni.  Nese renia e flokeve trajtohet dhe nuk lihet pas dore atehere nuk perben asnje rrezik per nje humbje te perhershme flokesh. Mbase sot ju keni marre hapin e trajtimit te saj dhe pse jo dhe sherimin e plote  prej saj. 

Mbase ju jeni duke vuajtur vetem nga nje renie e perkohshme flokesh,  ju mund te shkruani dhe te na jepni me shume info per gjendjen tuaj  dhe ne do iu japim sugjerimet tona. 

Pergjigje nga dermatologu