Psorasis është një sëmundje lëkure që shkakton njolla skuqeje që kruhen. Është një sëmundje që prek të rinjtë nga mosha 20-30 por edhe ato 50-60 vjeç. Te gjithë, meshkuj dhe femra mund të vuajnë nga psoriasis. Kurimi I saj duket I pamundur. 

Ju nuk keni pse të shqetësoheni dhe te humbisni shpresën, edhe pse psoriasis është kaq e veshtirë si sëmundje. Ekzistojnë kaq shumë tekonologji në ditët e sotme që do ta bejnë situatën tuaj plot shpresë. 

Për të marrë sugjerimet dhe këshillat tona na shkruani e na tregoni më shumë për gjendjen tuaj. 

Pergjigje nga dermatologu