Rreth 80% dhe 90% e të gjitha grave që kanë kaluar pubertetin kanë celulit. Më pak se 10% e meshkujve kanë celulit. Ka disa faktore qe shkaktojnë celulit, më kryesorët janë: 

Faktorët hormonalë – ( si estrogjeni,  testosteron) 

 Kequshqyerja

 Mënyra e jetesës 

Gjenetika

 Veshja 

Por, asnjë nga faktorët e mësipërmë nuk duhet t iu lërë të pashpresë per problemin tuaj me celulitn, teknologjitë e sotme I kanë bërë shumë gjëra të pamundura, të mundura, ndaj dhe problmei juaj me celulitn mund te ketë zgjidhje. 

Na shkruani më shumë për situatën tuaj, dhe ne do t iu dërgojmë sugjerimet tona sa më shpejt. 

Pergjigje nga dermatologu