Është e vsëhtirë të japim një përgjigje të saktë përsa I përket kësaj pyetjeje. Mendohet që shkaktari I psoriasis është një problem I sistemit imunitar, ku qelizat që luftojnë infeksionet, gabimisht luftojnë qelizat e shëndetshme të lëkurës. Gjenetika dhe faktorët mjedisor mund të jenë shkakatarë. 

Edhe pse psoriasis nuk ka një informacion të saktë, në lidhje me shkaktarët e saj, ju nuk keni pse shqetësoheni pasi për reduktimin e saj dhe shërimin e saj ka shumë informacion. 

Na shkruani e na tregoni më shumë për gjendjen tuaj dhe ne do të përpiqemi t ju dërgojmë sugjerimet tona përsa I përket gjendjes suaj. 

Pergjigje nga dermatologu