Shumica mendojnë se rrudhat shfaqen vetëm në një moshë të madhe, por kjo nuk është e vërtetë pasi edhe pse mund te jesh në moshë te re përsëri mund të kesh rrudha. Rrudhat mund të shfaqen dhe moshën 20- vjecare. Moskujdesja ndaj lekurës së fytyrës është shkaktari kryesor që dhe pse në një moshë të re shfaqen rrudhat. 

Rrudhat e parakohshme mbase mund të jenë shumë të vështira për tu larguar, ose të paktën kështu duken, por qetësohuni pasi rrudhat e parakohshme mund të largohen perfundimisht. Pra largimii rrudhave të parakohshme nuk është një gjë jo e mundur.

Nëse ky është problemi juaj, na shkruani dhe ne do t iu japim sugjerimet tona sa më shpejt për t iu ardhur në ndihmë.

Pergjigje nga dermatologu