Rreth 48% e personave me psoriasis kanë të njëjtën pyetje si ju. Zakonisht nuk dihet sa zgjat psoriasis, pasi ajo mund të largohet dhe të rikthehet sërish. Kjo gjë e bën psoriasin sëmundjen më të paparishikueshme dhe mund të duket tejet e komplikuar. 

Por ju nuk keni pse jetoni në një gjendje dëshpëruese, edhe pse psoriasis është e paparishikueshme, të tilla janë dhe metodat dhe informacionet për të duke marre te duhurin ju merrni dhe shërimin. 

Ju mund të na shkruani për gjendjen tuaj dhe ne do t iu japim informacionet, por dhe sugjerimet tona. 

Pergjigje nga dermatologu