Me kalimin e moshës dhimbja e kyçeve bëhet dhe më e vështirë për tu trajtuar apo për tu shëruar. Duhet të bësh shumë aktivitet fizik, ndërsa mosha juaj rritet, por dhimbja e kyçeve e bën të vështirë të kryesh aktivitet fizik dhe shumë persona duket se e kanë të pamundur. 

Nuk keni arsye të shqetësoheni, pasi me pak informacion të saktë ju do të gjeni rrugën për tu shëruar nga dhimbja e kyçeve përgjithmonë. 

Nëse jeni në një situtatë të tillë, na shkruani duke na treguar më shumë për gjendjen tuaj dhe ne do t iu sjellim sugjerimet dhe këshillat tona. 

Pergjigje nga dermatologu