Rreth 40% e grave që kanë probleme me rrudhat pyesin për parandalimin e tyre. Parandalimi i rrudhave mund të duket si pjesa më e vështirë përsa i përket rrudhave. Kjo do të ishte ëndrra e të gjithave grave, por kjo duket njëkohësisht problemi më i vështirë rreth rrudhave. Ekzistojnë disa teori që rrudhat nuk mund të parandalohen.

Edhe pse duket shumë e pamundur per tu besuar, prandalimi I rrudhave është I realizueshëm. Me informacionin e duhur ju sot mund të jeni duke parandaluar rrudhat në fytyrën tuaj.  Ju nuk keni pse shqetësoheni dhe stresoheni, pasi tekonologjitë e sotme e kanë bërë dhe parandalimin e rrudhave të mundur.

Ne nuk e dimë cila është situata juaj, por ju lutem na shkruani që ne të mund t iu japim sugjerimet tona, ne do të mundohemi që t iu japim një përgjigje sa më shpejt.

Pergjigje nga dermatologu