Kjo pyetje është ndër pyetjet më të kërkuara nga personat që vuajnë me varçiet. Pavarsisht që mund të ketë më nyra natyrale për trajtimin e tyre, në fakt akoma nuk është gjetur ndonjë mënyrë efikase dhe me rezultate për trajtimin variçeve. Kjo gjë e bën trajtimin e variçeve të duket shumë I ndërlikuar, për të mos thënë I pamundur. 

Pavarsisht që variçet dhe trajtimet për to duken gjëra të pamundura në vetvete, ju nuk duhet të shqetësoheni dhe as të dekurajoheni. Në kohët e sotme janë zbuluar mënyra që trajtojnë dhe shërojnë edhe variçet. 

Për t iu dhënë sugjerimet dhe këshillat tona, ju lutem na shkruani për gjendjen tuaj dhe na tregoni më shumë detaje. 

Pergjigje nga dermatologu