Dhimbja e kyçeve shkaktohet nga një  infeksion, inflamacion ose probleme me metabolizmin. Dhimbja  e kyçeve mund të jetë dobësuese. Mund të bëhet e vështire të kryesh aktivitetet  e përditshme. Kjo e bën të duket dhimbjen e kyçeve tepër të vështirë për tu marrë me të. 

Nuk ka asnjë arsye që të ndjeheni të frikësuar për gjendjen tuaj, pasi asgjë nuk është e pazgjidhshme sot me gjithë këto informacione që ekzistojnë. Edhe dhimbja e kyçeve e ka një zgjidhje. 

Për të marrë sugjerimet dhe këshillat tona, na shkruani dhe na tregoni më shumë detaje për gjendjen tuaj. 

Pergjigje nga dermatologu