Është paksa e ndërlikuar ti japësh një përgjigje të saktë kësaj pyetje. Nuk ka nëj listë se si mund ta parandalosh mykun në trup, kryesisht duhet të mos qëndroni në ambiente të lagështa dhe të keni një dietë me vitamina. 

Sido që të jetë gjendja apo situata juaj, ju nuk duhet të shqetësoheni, pasi sot nuk është asgjë tepër e vështirë apo edhe e pamundur.  As situata juaj nuk është pa zgjidhje.

Na tregoni më shumë për situatën tuaj dhe ne do t iu dërgojmë sugjerimet dhe këshillat tona. 

Pergjigje nga dermatologu