Brisilda Hasa, Dermo estetiste

Kohët e fundit, qendra jonë estetike ka kryer një numër të lartë të trajtimeve të fytyrës me anë të serumit iuvenis. Të gjitha gratë kishin probleme të ngjashme:

Vija të thella nasolabiale, rrudha ballore, linja rreth syve dhe buzëve, dhe lëkurë pa jetë. Secilës prej tyre iu aplikua serumi antiage iuvensis ne fytyrë dhe në qafë.
Rezultatet ishin të mahnitshme: 90% e grave treguan një zbutje në rrudha dhe një ngjyrë më të shëndetshme dhe më rrezatuese!

Shikoni këto foto që tregojnë rezultatet e dukshme të marra në sajë të produktit inovativ të Iuvenis.
Duke pasur shumë vite përvojë, mund të them se efekti lifting i ketij serumi është i mrekullueshëm. Keto rezultate ne nuk i kemi mundur ti arrime me perpara.

Serumi anti-age iuvenis e bëri të mundur, dhe efekti zgjat deri në një vit. Ne rekomandojmë serumin Iuvenis për rigjenerim të lëkurës për gratë mbi 20 vjeç, si një trajtim 2 javor për fytyrën dhe qafën.

Pas aplikimit të serumit Iuvenis, përbërsit e tij depërtojnë thellë në lekurë dhe fillojnë të veprojnë në mënyrë të menjëhershme duke rritur qarkullimin e gjakut, kjo gjë dallohet edhe nga ndjesia e pickimeve të lehta që jep në zonat ku aplikohet.

Kombinimi me elementet unik që ka serumi Iuvenis bën të mundur krijimin e kushteve ideale për lindjen e qelizave të reja, të cilat fillojnë të krijohen pas pak minutash dhe që vazhdojnë përgjatë gjithë ditës, duke e bërë lëkurën elastike dhe të tendosur. Pas disa ditësh aplikim do të vini re një reduktim të dukshëm të rrudhave deri në zhdukjene tyre.

Si asnjëherë më parë, serumi iuvenis vjen me paketën e garancisë! Pas përdorimit të tre serumeve për 60 ditë, nqs nuk të funksionon, ju kthejmë paratë. (garancia)

Serumi iuvenis

Përfundimi: A ja vlen ta provoni ?

Serumi anti-age Iuvenis është një mundësi e artë që vjen ekskluzivisht për zonjat dhe zonjushat në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.
Ky produkt është i rekomanduar nga dermatologët dhe nga shumë qendra estetike si një nga zgjidhjet më të mira për eleminimin e rrudhave.

Ku mund ta porosisni ?

Serumin iuvenis mund ta porosisni online në faqen zyrtare iuveniscare.com, në facebook, instagram  ose mund ta blini tek Coin Tirana, kati I.