Dr. Rozana Çela, Dermatologe

Zgjidhja ideale për trajtimin e rrudhave në lëkurë është përdorimi i një serumi rigjenerues dhe kundra rrudhave. Sigurohuni që ta aplikoni atë në zonat ku rrudhat janë më të pranishme dhe më pas përhapeni në të gjithë fytyrën.

Unë do ju rekomandoja të përdorni serumin anti-age IUVENIS pasi ky serum përmban gjithë ingredientët rigjenerues te cilet i nevojiten lëkurës dhe nuk ka efekte anësore. Gjithashtu IUVENIS është i përshtatshëm të përdoret në çdo stinë të vitit.

Pasi të keni aplikuar rregullisht serumin IUVENIS rezultatet në lëkurën tuaj do ti vëreni më shpejt nga sa e kishit menduar. Që në dy, trë javet e para të përdorimit do të vini re një reduktim drastik të rrudhave dhe do të dukeni disa vite më e re.

Unë si dermatologe jam duke e perdorur dhe deri më tani jam tepër e kënaqur nga ky produkt origjinal dhe mbi të gjitha pa efekte anësore. Jua rekomandoj plotësisht!

Pas aplikimit të serumit Iuvenis, përbërsit e tij depërtojnë thellë në lekurë dhe fillojnë të veprojnë në mënyrë të menjëhershme duke rritur qarkullimin e gjakut, kjo gjë dallohet edhe nga ndjesia e pickimeve të lehta që jep në zonat ku aplikohet.

Kombinimi me elementet unik që ka serumi Iuvenis bën të mundur krijimin e kushteve ideale për lindjen e qelizave të reja, të cilat fillojnë të krijohen pas pak minutash dhe që vazhdojnë përgjatë gjithë ditës, duke e bërë lëkurën elastike dhe të tendosur. Pas disa ditësh aplikim do të vini re një reduktim të dukshëm të rrudhave deri në zhdukjene tyre.

Si asnjëherë më parë, serumi iuvenis vjen me paketën e garancisë! Pas përdorimit të tre serumeve për 60 ditë, nqs nuk të funksionon, ju kthejmë paratë. (garancia)

Serumi iuvenis

Përfundimi: A ja vlen ta provoni ?

Serumi anti-age Iuvenis është një mundësi e artë që vjen ekskluzivisht për zonjat dhe zonjushat në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.
Ky produkt është i rekomanduar nga dermatologët dhe nga shumë qendra estetike si një nga zgjidhjet më të mira për eleminimin e rrudhave.

Ku mund ta porosisni ?

Serumin iuvenis mund ta porosisni online në faqen zyrtare iuveniscare.com, në facebook, instagram  ose mund ta blini tek Coin Tirana, kati I.