Dr. Bleriana Shqepa, dermatologe

Duhet të jemi shumë të kujdesshëm pasi shumica e produkteve në treg nuk e luftojnë shkakun por thjesht kamuflojnë rrudhat. Ndaj dhe shumë gra mund të kenë ngelur të zhgënjyera nga produktet dhe metodat tradicionale të trajtimit të rrudhave.
Sot ne kemi një mënyrë inovative në largimin e rrudhave dhe inflamacionit kronik të lëkurës e cila është serumi anti-age iuvenis.
I cili perdor tre acide hyaluronike me pesha te ndryshme molekularete cilat depërtojnë thellë në shtresat e lëkurës dhe krijojnë në to një mjedis ideal për të luftuar inflamacionin kronik dhe shkaktaret e tjere te rrudhave.

Pas aplikimit të serumit Iuvenis, përbërsit e tij depërtojnë thellë në lekurë dhe fillojnë të veprojnë në mënyrë të menjëhershme duke rritur qarkullimin e gjakut, kjo gjë dallohet edhe nga ndjesia e pickimeve të lehta që jep në zonat ku aplikohet.

Kombinimi me elementet unik që ka serumi Iuvenis bën të mundur krijimin e kushteve ideale për lindjen e qelizave të reja, të cilat fillojnë të krijohen pas pak minutash dhe që vazhdojnë përgjatë gjithë ditës, duke e bërë lëkurën elastike dhe të tendosur. Pas disa ditësh aplikim do të vini re një reduktim të dukshëm të rrudhave deri në zhdukjene tyre.

Si asnjëherë më parë, serumi iuvenis vjen me paketën e garancisë! Pas përdorimit të tre serumeve për 60 ditë, nqs nuk të funksionon, ju kthejmë paratë. (garancia)

Serumi iuvenis

Përfundimi: A ja vlen ta provoni ?

Serumi anti-age Iuvenis është një mundësi e artë që vjen ekskluzivisht për zonjat dhe zonjushat në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.
Ky produkt është i rekomanduar nga dermatologët dhe nga shumë qendra estetike si një nga zgjidhjet më të mira për eleminimin e rrudhave.

Ku mund ta porosisni ?

Serumin iuvenis mund ta porosisni online në faqen zyrtare iuveniscare.com, në facebook, instagram  ose mund ta blini tek Coin Tirana, kati I.