Celuliti në lëkurë

Femrat dhe celuliti janë në një ‶luftë‶ të hershme, e sidomos gjatë sezonit të verës. Jemi në muajin e fundit të sezonit veror, por ende ka njerëz që nuk e kanë vizituar plazhin. Disa sepse presin të marrin pushimet pas një viti të gjatë pune, dhe të tjera thjeshtë sepse nuk ndihen gati. Një pjesë e mirë e femrave ende kanë pasiguri për shkak të prezencës së celulitit në trupin e tyre.

Celuliti është një problematikë e lëkurës që shkaktohet nga indet dhjamore. Shkurtimisht, mund të themi se është një grumbull qelizash që mblidhen rreth indit dhjamor. Megjithatë, jo të gjitha femrat kanë të njëjtën gradë të shfaqjes së tij, kështu, ka raste kur celuliti shfaqet në disa llojeꓽ

Llojet e celulitit

Celuliti i gradës zero (lëkura qëndron e lëmuar dhe nuk arrijnë të duken gropëza në momentin që ajo mblidhet.)

Celuliti i gradës së parë ( përfshin rastet kur lëkura është e lëmuar qoftë, kur qëndroni në këmbë, qoftë kur jeni ulur, por gropëzimet arrijnë të dallohen në momentin që ushtrohet presion.)

Grada e dytë (lëkura është e butë kur qëndroni shtrirë por krijohen gropëza dhe celuliti bëhet i dukshëm kur jeni në këmbë apo në lëvizje.)

Çfarë thonë studiuesit

Studimet dëshmojnë se 90 % e femrave kanë probleme me shfaqjen e tij në një fazë të jetës së tyre. Por, cilat janë zonat më të ndjeshme të trupit të femrës ku gjasat për të grumbulluar celulit janë më të mëdha? Kryesisht ai bëhet i dukshëm në zonën e kofshëve, këmbëve, në vithe, si dhe në pjesën e abdominaleve.

Ende nuk janë të qarta shkaqet që e shkaktojnë këtë grumbullim të indeve dhjamore. Megjithatë, janë një sërë faktorësh që luajnë një rol të rëndësishëm në të ofruarit këtë ndjesi jo të mirë tek femrat.

Me kalimin e viteve, pjesa më e madhe vërejnë daljen e celulitit në pjesë të ndryshme të trupit. Ndikuar kjo edhe nga ushqyerja e pashëndetshme, alkooli, duhanpirja apo edhe faktorë të tjerë.

Si të zgjidhim problemin e celulitit?

Me siguri keni dëgjuar nga dietologë të ndryshëm për mënyra të shumëllojshme për të trajtuar problemin me lëkurën e portokallit. Megjithatë, nuk është aspak argëtuese dhe e thjeshtë ti imponosh vetes punë intensive gjatë gjithë vitit, vetëm e vetëm që sezoni i plazhit të të gjejë perfekte. Pasi çdo femër meriton të ndihet e bukur, mirë me veten dhe trupin e saj.

Ekzistojnë disa rrugë natyrale për të arritur në tonifikimin e lëkurës dhe heqjen e celulitit. Por, a janë këto mënyra favorizuese? Dieta strikte dhe ushtrime intensive në palestër janë dy nga mënyrat e rekomanduara, por sa kohë kërkojnë dhe sa praktike dhe efikase janë?

Shpeshherë dietat bëhen të lodhshme dhe kërkojnë të jesh plotësisht i përqëndruar për ti mbajtur. Ndonjëherë dhe të heqin kënaqësinë e të shijuarit të një ushqimi që e adhuron. Por, ndër të tjera kërkojnë shumë kohë, njësoj ndodh edhe me palestrën. Dhe rrjedhimisht lind një tjetër pyetje, jo pak e rëndësishme. Sa na lejon koha të punojmë për trupin tonë?

Le të themi aspak, pas ditëve të gjata të punës e lodhjes, nuk është shumë motivuese të rikthehesh në shtëpi për të respektuar dietën, për të bërë ushtrime apo për të shkuar në palestër.

Por cila është zgjidhja?

Kështu na lind nevoja të gjejmë një rrugë më të lehtë, që nuk do të na marrë kohë e nuk do të na mundojë. Harrojini dietat strikte dhe lodhjen fizike që sjell palestra sepse ka një zgjidhje për problemin tuaj. Kursen kohë, lodhje dhe mbi të gjitha është ekonomike e përballueshme.

Për një kohë të shkurtër do mund të jeni gati për sezonin veror, pa e menduar sesi dukeni. Ndër vite është menduar intesivisht për gjetjen e një mënyre që do ja bëjë femrave më të thjeshtë ‶luftën‶ me celulitin. Dhe gjejeni çfarë tani mund të themi se është vetëm një klik larg jush.

Althea’s Body është një produkt për të cilin është punuar gjatë me kombinimin e formulave të ndryshme, në mënyrë që të sjellë zgjidhje të shpejtë për të gjitha femrat që kanë probleme të çfarëdolloj grade me celulitin. Ky produkt vjen me garanci, n.q.s nuk jeni te kenaqura merrni parate pas!

Çfarë e bën këtë produkt të veçantë?

Althea’s Body është një produkt efikas për trajtimin e celullitit pasi është i gjithi i prodhuar në bazë bimore. Nuk shkakton irritime të lëkurës dhe efekti është i dukshëm në një kohë të shkurtër. Ajo çfarë e bën akoma më të veçantë është edhe puna intensive dhe hulumtimet e vazhdueshme për të arritur në produktin final.

EKSTRAKT NGA GJETHET E LOTUSIT

Redukton depozitimin e yndyrës, pengon aktivitetin e MMP-ve (faktorët pro-inflamatorë) dhe rikthen homeostazën e indit dhjamor. Përveç efektit të saj anticelulit, gjethet e Lotusit kanë një efekt shumë të fortë të përgjithshëm dobësues.

. Produkti jep rezultate të dukshme dhe të shpejta tek përdoruesit. Për më tepër Althea’s Body përdor teknologjinë Haylo-Molekululare që çon në zhdukjen 100% të celulitit.

Por cilat janë efektet e kafeinës dhe pse do të duhej të përdornim një krem dhe jo maska me kafe?

Karakteristikat e kafes bëjnë që të reduktohen gradualisht shenjat e celulitit. Kafja ka antioksidantë, siç janë fenolet ,të cilët ndihmojnë në luftimin e radikaleve të lira që shkaktojnë dëmtime në lëkurë. Një tjetër efekt pozitiv i kafes është edhe fakti që ndihmon në përmirësimin e qarkullimit të gjakut.

Pavarësisht gjithë përfitimeve që sjell, një trajtim i vazhdueshëm për reduktimin e celulitit do të përbënte një kosto të lartë. Për të mos harruar efektet anësore që shkaktojnë në lëkurë.

Si pasojë e antioksidantëve që kafja përmban mund të shkaktohen probleme me lëkurën. Prandaj lind nevoja që këto të mira ti marim brenda një solucioni. I cili ka shumë herë më pak kosto si dhe ul në 0% rrezikun për dëmtime.

Si e lufton xheli Althea’s Body celulitin?

Formula me bazë kafeine arrin që të shpërbëjë grumbujt e shkaktuar nga indet dhjamore, duke bërë djegjen e tyre që në aplikimin e parë. Antioksidantët luajnë rol kyç në shkatërrimin e celulitit. Brenda një kohe të shkurtër do të mund të shikoni rezultate, pavarësisht gjendjes në të cilen masa dhjamore ka përparuar në trupin tuaj.

Cilat janë përfitimet?

● Pas përdorimit të këtij xheli ju do të vëreni largimit e lëkurës së portokallit (celuliti në terma të tjerë)

● Ndalon depozitimin dhe grumbullimin e dhjamit

● Falë përmbajtjes bimore ushqen lëkurën dhe largon toksinat

I prodhuar për të kursyer kohë dhe energji. Xheli anti-celulit kryen një proces të shpejtë duke arritur që në 10 ditëshin e parë të përdorimit reduktimin masiv të yndyrnës dhjamore. Ju do të arrini të vini re ndryshimin në 4 faza të cilat po i përmendim si më poshtëꓽ

Faza e parë- Ka një kohëzgjatje nga 2 deri në 3 ditë dhe nxjerr lëngjet e tepërta që pengojnë proçesin e shkrirjes së celulitit.

Faza e dytë- Fillon nga dita e 5 deri në ditën e 7 të përdorimit, e në këtë fazë vihet re dukshëm përmirësimi i metabolizmit dhe përgatitja e trupit për të ndryshuar gjendjen e tij.

Faza e tretë- Ndërveprimi i substancave aktive arrin të depërtojë në indin dhjamor duke goditur nyjet yndyrore. ( nga dita e shtatë deri në ditën e 9 të përdorimit)

Faza e katërt- Ndodh 8 deri në 10 ditë pas përdorimit dhe ka të bëjë me procesin e shkrirjes së yndyrnave dhe pastrimin total të trupit nga depozitat e celulitit.

Çfarë duhet të keni parasysh gjatë përdorimit të Althea’s Body?

Si çdo produkt tjetër edhe gjatë përdorimit të këtij xheli duhet të keni kujdes nga sjellje të pashëndetshme që do ta bënin më të ngadaltë proçesin e shkrirjes së celulitit.

Kujdes!

Mundohuni të kaloni të paktën 45 minuta nga koha juaj në ambjente të jashtme.

Shmangni karbohidratet .

Pini gjithmonë ujë 20 minuta para se të ushqeheni.

Hani vakte të balancuara dhe të shëndetshme

Mos e ndërprisni aplikimin edhe nëse vëreni rezultate që në ditët e para (ndërprerja e përdorimit më parë se 10 ditë do ulë efektshmërinë nga 5 deri në 7 vite deri në 3 muaj).

Efektet nuk duken vetëm në eleminimin e celulitit por edhe tek një lëkurë e butë dhe e freskët si asnjëherë më parë.

Përfitime të tjera

Ç’mund të jetë më e bukur se një femër që ecën me vetëbesim dhe adhuron lëkurën e saj!? Më shumë se kurrë gati për ditët e nxehta të verës. Krenare dhe e lumtur për një trup të tonifikuar që do ta dëshironin të gjithë.

Prandaj je ende në kohë! Vera nuk ka mbaruar ende. Provo të mahnitësh me lëkurën tënde! Nxito ke pritur shumë muaj për ditët e nxehta!

A ka garanci ?
Po, ka garanci. N.q.s pas përdorimit 90 ditor të setit Althea’s Body nuk jeni të kënaqur me rezultatet, ju merrni paratë pas. Më shumë detaje rreth garancisë mund ti lexoni në këtë link: https://lp.altheasbody.com/garancia/

Ofertë Speciale për lexuesit tanë: